Geurhinder opsporen

geurhinder opsporen

Geurhinder in huis?

Wij lossen het voor u op!

Geurhinder opsporen, hoe werkt dat eigenlijk?

Laat geurhinder in huis opsporen door ontstoppingsdienst Renders

Geurdetectie en geurhinder in huis opsporen EN oplossen? Bel ons vandaag nog!

Last van een kwalijke geur in huis, regio Limburg, Antwerpse Kempen of Vlaams-Brabant? Geen nood, wij sporen dit probleem op door de hinder op te sporen en zo het echte probleem op te lossen. Geurdetectie is immers één van onze specialiteiten.
Ontstoppingsdienst Renders – Rero maakt komaf met onaangename geuren! Wij van ontstoppingsdienst Renders – Rero uit Beringen, Lummen, Bilzen en Lommel (Limburg) komen bij u langst met onze nieuwste apparatuur, en binnen de 10 minuten weten we u te vertellen waar het probleem zich situeert. Wij lossen ineens het euvel voor u op. Twee vliegen in één klap!

Bovenstaand apparaat wordt gebruikt om geurhinder op te sporen. Het rookgasapparaat spoort lekkages of verkeerde afsluitingen op met een rookontwikkeling die onschadelijk is voor mens, dier en milieu. Het apparaat is bruikbaar in alle rioleringsbuizen en aan- en afvoerkanalen, ongeacht de diameter. Deze methode biedt een eenvoudige en propere oplossing voor jouw geurprobleem in huis.

Geurdetectie nodig?
Wij zijn werkzaam in Limburg, Vlaams-Brabant en de Antwerpse Kempen.

Bel ons en ontvang een prijsofferte!

Wij beloven jou:

Professionaliteit
Proper werk
Correcte prijzen

Verstopping of een septische put op een moeilijk bereikbare plaats?

Renders weet raad met hun mini zuigwagen. Dit voertuig is specifiek ontworpen voor het uitvoeren van ruimingen en ontstoppingen op plaatsen waar een grote vrachtwagen moeilijk kan ingezet worden.