Een verstopping in uw leidingen of uw riolering? Zoekt u een ervaren leidingexpert met veel ervaring in camera-inspectie van uw riolering in Limburg, Vlaams-Brabant of de Antwerpse Kempen?

Contacteer ons vandaag nog voor een camera-inspectie zodat wij uw verstopping of lek vakkundig kunnen oplossen!

Spoor snel en veilig een verstopping op in uw leidingen of riolering, met de camera-inspectie van ontstoppingsdienst Renders – Rero uit Beringen, Lummen en Lommel!

Kampt u met een lek in de riolering? Dan kunt u heel wat tijd – én geld – kwijtraken door het lek op te sporen. Maar dat is verleden tijd! Dankzij de moderne technologieën die ontstoppingsdienst Renders uit Beringen, Lummen en Lommel gebruikt. Wij zijn actief in de regio Limburg, Vlaams-Brabant & de Antwerpse Kempen. Wij werken dus ook o.a. in de regio Hasselt, Genk, Diest, Aarschot en Tielt-Winge. Raadpleeg alle regio’s op de pagina bedieningsgebieden.

Camera-inspectie
Met een camera-inspectie wordt het lek opgespoord.

Onze gespecialiseerde, hoogtechnologische camera-apparatuur spoort snel en precies het lek in uw leidingen op met een doeltreffende camera-inspectie. U bespaart tijd en geld en het probleem raakt snel van de baan.

Onze camera – geschikt voor leidingen van 50mm tot 300 mm – speurt de verstopping op. En wij lossen het als ontstoppingsdienst voor u op. Eenvoudig, toch?