Verstopte WC? Verstopte leidingen? Septische put vol? Vetput of regenwaterput ledigen? Onaangename geur in huis?

Blijf niet zitten met die verstopte wc! Vragen over onze diensten? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij zijn uw specialist in ontstoppingen en ruimingswerken en bieden u de scherpste prijzen!

Goede afspraken maken goede vrienden:

  • Bij het maken van een afspraak zal er een dagdeel (voormiddag of namiddag) worden afgesproken waarop wij naar u toe zullen komen. Onze chauffeur belt u die dag ongeveer een half uur vooraf op. Op die manier bent u op de hoogte van onze aankomst (let op voor een onnodige verplaatsing zal er €50 worden aangerekend).
  • Het standaardtarief is voor het aanleggen tot 30 meter, bij een put die zich verder dan 30 meter bevindt, zal er €1 per meter bijkomen.

Graag maken we u er attent op dat er oplichters aan het werk zijn. Zij geven aan te werken in onze naam en vragen torenhoge prijzen. Indien u een afspraak maakt bij ons dan komen wij enkel met wagens die hieronder zichtbaar zijn. Ze zijn allemaal uitgerust met een Belgische nummerplaat.

Verstopte wc

Neem vandaag nog contact met ons op en vraag vrijblijvend naar een prijsofferte. Wij zijn werkzaam in Limburg, Vlaams-Brabant en de Antwerpse Kempen.