WC verstopt?

Uw WC verstopt? Renders lost het op voor u!

Laat door ons uw WC ontstoppen want als uw WC verstopt is, kan dat een boel overlast veroorzaken in huis. Om nog maar te zwijgen van vieze geurtjes en andere ongemakken. Wacht dus niet en bel snel onze ervaren ontstoppingsdienst.

Er kunnen verschillende oorzaken zijn van een verstopte WC. Het kan een gevolg zijn van slecht oplossend wc -papier of van een verzakte rioleringsleiding rondom uw huis. Om het probleem op te sporen, maken wij gebruik van moderne camera-apparatuur zodat de oorzaak van uw verstopte WC snel kan gevonden worden.

Renders – Rero is gespecialiseerd in ontstoppingen en ontstoppingswerken! Wij werken zowel in Limburg, Vlaams-Brabant als de Antwerpse Kempen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel 013 52 10 92 en wij doen de rest.

wc verstopt

Wij bieden een snelle ontstoppingsdienst voor uw verstopte WC!

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben drie vestigingsplaatsen in Limburg: Beringen, Lummen en Lommel, maar wij bedienen heel de provincie Limburg en een heleboel regio’s uit Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Ontstoppingsdienst Renders specialiseert zich al meer dan 20 jaar in het ledigen van septische putten, vetputten of regenwaterputten, het ontstoppen van afvoeren, het ontstoppen van leidingen, diverse ruimingswerken en het opsporen van geurhinder. U kan dus ook bij ons terecht voor tal van andere diensten.

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis prijsofferte.